Blog

Hapasconcept slaat aan in Rosmalen!
donderdag 22 maart 2018
Hapasconcept slaat aan in Rosmalen!WOW!! Wat kregen wij veel positieve reacties op ons nieuwe hapasconcept! Daarom is het weer tijd om onze nieuwe kaart te presenteren! Nieuwe en verse gerechten, samen met een aantal toppers die op de kaart een vaste plek hebben verdiend.
Lees meer...
Nieuwe seizoensgerechten bij 't Vosje de Driesprong!
donderdag 15 februari 2018
Nieuwe seizoensgerechten bij 't Vosje de Driesprong!Sinds deze week zijn er vier nieuwe seizoensgerechten, buiten de kaart om!
Lees meer...
Onze openingstijden tijdens de feestdagen
woensdag 20 december 2017
Onze openingstijden tijdens de feestdagenTijdens de feestdagen hanteren wij iets andere openingstijden dan dat u van ons gewend bent.
Lees meer...
Kom ook naar 't Vosje De Driesprong tijdens, Late Night Shopping en de Kerstmarkt
woensdag 13 december 2017
Kom ook naar 't Vosje De Driesprong tijdens, Late Night Shopping en de KerstmarktOp vrijdag 15 december is het weer tijd voor een extra lange koopavond! De winkels zijn dan open tot 22:00 uur.

Op zondag 17 december zijn zowel het plein op de Driesprong, alsmede de gehele Dorpsstraat bezet met wel meer dan 90 kerstkraampjes. Van 12.00 tot 17.00 is iedereen van harte welkom om van de sfeer te genieten.


Lees meer...
't Vosje De Driesprong opent nieuwe gedeelte!
dinsdag 12 september 2017
't Vosje De Driesprong opent nieuwe gedeelte!Na een aantal weken flink hard werken heeft 't Vosje de Driesprong zondag 10 september de deuren van het nieuwe gedeelte officieel geopend!
Lees meer...
Zondag 10 september opening van ons nieuwe gedeelte!
donderdag 7 september 2017
Zondag 10 september opening van ons nieuwe gedeelte!Na hard werken kunnen we tijdens het KOM festival de deuren openen en u ontvangen in ons nieuwe gedeelte. Bent u ook nieuwsgierig hoe het is geworden? Kom dan een kijkje nemen!
Lees meer...
Heerlijk pannetje met verse Zeeuwse mosselen!
dinsdag 18 juli 2017
Heerlijk pannetje met verse Zeeuwse mosselen!Vanaf deze maand zijn er heerlijke Zeeuwse mosselen verkrijgbaar bij 't Vosje De Driesprong.

Lees meer...
Kom kunst beleven bij 't Vosje de Driesprong!
maandag 5 juni 2017
Kom kunst beleven bij 't Vosje de Driesprong!Op zaterdag 10 juni zal het centrum van Rosmalen opnieuw in het teken staan van de beeldende kunst. Voor achtste keer alweer wordt deze creatieve markt georganiseerd. Talloze kraampjes, straattheater en diverse optredens maken deze markt de moeite waard om te bezoeken.
Tussen 10.00 en 17.00 uur staan er tientallen kramen met werk van zowel amateurkunstenaars als professionele kunstenaars.
Lees meer...
Onze vernieuwde tostikaart is een groot succes!
maandag 6 maart 2017
Onze vernieuwde tostikaart is een groot succes!Op de kaart staan in totaal 13 tosti’s. Naast de klassiekers met ham en kaas kun je kiezen uit vlees, vis, vegetarisch en zoet.
Lees meer...
Kom zaterdag 25 februari naar De Driesprong voor de spectaculaire intocht van de prins!
woensdag 22 februari 2017
Kom zaterdag 25 februari naar De Driesprong voor de spectaculaire intocht van de prins!De intocht van Prins Carnaval op De Driesprong is dit jaar weer heel verrassend.

Niet alleen is er volop muziek en dans, maar ook een indrukwekkend theaterstuk De mensen zullen echt moeten komen kijken en zelf de ervaring met de acts ondergaan. Iemand die er niet bij is mist gewoon heel veel van het carnavalsgebeuren op zaterdag. Het bordes van Villa Fleurie is het toneel van een
betoverende voorstelling. Hier presenteren actrice en regisseur Petra
Kagchelland en Charlotte de Lange, bekend van het reizende poppentheater ‘De Vliegende Koffer’, samen met lokaal talent een speciale theater act met veel muziek en dans.

Lees meer...
Betaal met de carnavalsmunt bij 't Vosje De Driesprong!
dinsdag 21 februari 2017
Betaal met de carnavalsmunt bij 't Vosje De Driesprong!Op zaterdag 25 februari barst het carnaval weer los in Rosmalen.En ook dit jaar kunt weer bij alle filialen van 't Vosje met de carnavalsmunt betalen! Opnieuw is er gedurende de carnaval 1 betaalmunt voor de Zandhazen en bijna alle horecabedrijven doen mee! Er zijn vijf horecagelegenheden waar men de munten kan kopen en deze zijn De Kentering, Plein 51, Biercafé & Feestzaal D’n Beer, Grand café Bottles en Eetcafé De Likkepot. De vijf zaken geven samen 1 munt uit die een waarde heeft van € 2,25.Lees meer...
Hugo heeft een bijnabaantje bij ‘t Vosje de Driespong!
zondag 22 januari 2017
Hugo heeft een bijnabaantje bij ‘t Vosje de Driespong!Hugo is 16 jaar en beschikt over enorm veel talenten. Zo is Hugo erg vriendelijk, taakgericht, gedreven, leergierig en enthousiast! Talenten om in aanmerking te komen voor een bijnabaantje! ’t Vosje Raadhuisstraat is al bekend met de bijnabaantjes. Nina is daar al geruime tijd aan het werk en heeft het prima naar haar zin. Ook ’t Vosje De Driesprong had een vacature voor een bijnabaantje op zondagochtend. De verbinding was snel gemaakt. Een serieus sollicitatiegesprek volgde en al snel bleek dat Hugo een geschikte kandidaat zou zijn voor deze functie. Een bijnabaantjes contract volgde.
Lees meer...
NIEUWE smaken warme chocomelk groot succes
maandag 16 januari 2017
NIEUWE smaken warme chocomelk groot succesU leest het goed! 't Vosje De Driesprong serveert warme chocomelk met verschillende smaken! Er zijn drie smaken verkrijgbaar: banaan, kokos en kaneel!

De verschillende smaken zijn een groot succes. Kom ze snel proberen!
Lees meer...
Nieuwe kaart bij ‘t Vosje de Driesprong!
dinsdag 27 september 2016
Nieuwe kaart bij ‘t Vosje de Driesprong!Sinds deze maand hebben we een nieuwe kaart met vele nieuwe gerechten! Onze tapaskaart is uitgebreid naar 52 tapas gerechtjes! Daarnaast is er ook een nieuwe Hapaskaart. Enkele gerechten die op de Hapaskaart staan zijn: Flammkuchen Kip, of met carpaccio, Fish & Chips, Nachos en nog veel meer!
Lees meer...
Ga mee op bokkentocht!!
maandag 26 september 2016
Ga mee op bokkentocht!!Op zondag 2 oktober organiseren verschillende horecabedrijven het bokbier festival! Naast 't Vosje De Driesprong doen er nog 6 bedrijven meer mee! U gaat tijdens dit festival bij elk bedrijf langs. U ontvangt daar een bokbiertje en een heerlijk hapje!


Lees meer...
Peter Vos, is door het ROC, uitgeroepen tot Rosmalense ondernemer van 2016!!
maandag 27 juni 2016
Peter Vos, is door het ROC, uitgeroepen tot Rosmalense ondernemer van 2016!!Peter Vos van Eetpaleis 't Vosje is uitgeroepen tot Rosmalense ondernemer van het jaar 2016! Peter heeft met de introductie van de pepernootkroket het zelfs gehaald tot landelijk radio en TV.
Lees meer...
't Vosje De Driesprong maakt ook overstap naar Chaudfontaine
maandag 23 mei 2016
't Vosje De Driesprong maakt ook overstap naar ChaudfontaineEetpaleis 't Vosje was al enige tijd overgestapt naar Chaudfontaine, en nu ook 't Vosje De Driesprong. Sinds kort heeft Chaudfontaine nieuwe elegante flessen water geïntroduceerd.
Lees meer...
Nieuw: Budels Honing Bio bier!
vrijdag 20 mei 2016
Nieuw: Budels Honing Bio bier!Budel Honing Bio bier, is een nieuwe lokale en 100% biologisch gebrouwen biertje van 't Vosje De Driesprong.
Lees meer...
Happiness in a Bottle!
woensdag 11 mei 2016
Happiness in a Bottle!Van 1 mei tot en met 31 december 2016 kunt u met uw Coca-Cola Contourflesjes een beleving geven die u niet snel zal vergeten.

Hoe werkt het?
Lees meer...
Biologische appelsap bij 't Vosje De Driesprong
donderdag 28 april 2016
Biologische appelsap bij 't Vosje De DriesprongSinds kort heeft 't Vosje De Driesprong een biologische appelsap in haar assortiment genomen.
Lees meer...
Nieuw: thee met een verhaal!
woensdag 20 april 2016
Nieuw: thee met een verhaal!Vanaf woensdag introduceren wij onze nieuwe verse thee!
Lees meer...
Kom tijdens Rosmalen Avenue naar 't Vosje De Driesprong
zondag 27 maart 2016
Kom tijdens Rosmalen Avenue naar 't Vosje De DriesprongRosmalen Mix wordt Rosmalen Avenue! Het nieuwe evenement op De Driesprong
Lees meer...
Vanaf deze week twee nieuwe gerechten, buiten de kaart om!
woensdag 24 februari 2016
Vanaf deze week twee nieuwe gerechten, buiten de kaart om!Naast onze heerlijke menukaart willen we onze gasten blijven verassen, met 2 gerechten buiten de kaart om.
Ons nieuwe broodje van de week brengt u in de oosterse sferen!

Lees meer...
't Vosje De Driesprong klaar voor de carnaval!
maandag 25 januari 2016
't Vosje De Driesprong klaar voor de carnaval!De laatste voorbereidingen voor de carnaval worden nog gedaan en dan kan ook bij 't Vosje De Driesprong de carnaval beginnen!

Lees meer...
Bezoek 't Vosje De Driesprong tijdens de kerstmarkt op zondag 20 december
woensdag 25 november 2015
Bezoek 't Vosje De Driesprong tijdens de kerstmarkt op zondag 20 decemberOok dit jaar wordt er weer groots uitgepakt. Op zondag 20 december zijn zowel het plein op de Driesprong, alsmede de gehele Dorpsstraat bezet met wel meer dan 90 kerstkramen. Van 12.00 tot 17.00 is iedereen van harte welkom om van de sfeer te komen genieten.
Lees meer...
Late Night Shopping Sinterklaas bij 't Vosje De Driesprong!
woensdag 25 november 2015
Late Night Shopping Sinterklaas bij 't Vosje De Driesprong!Woensdagavond 2 december staat het 1e Late Night Shopping event van Rosmalen op het programma. De ideale manier om op een gezellige manier je Sinterklaas inkopen te doen.Speciaal voor Sinterklaas, heeft 't Vosje De Driesprong warme chocolademelk met slagroom, geserveerd met pepernoten bitterballen met chocolade saus!
Lees meer...
GROOTSE INTOCHT SINTERKLAAS IN ROSMALEN
woensdag 18 november 2015
GROOTSE INTOCHT SINTERKLAAS IN ROSMALENHet is eindelijk weer zover. Op zondagmiddag 22 november verwelkomen we Sinterklaas en zijn Pieten in het centrum van Rosmalen.
Lees meer...
Kom vrijdag 23 oktober naar De Driesprong!
dinsdag 20 oktober 2015
Kom vrijdag 23 oktober naar De Driesprong!In samenwerking met Jongerencentrum Number One komt er op vrijdag 23 oktober een spookachtig doolhof te staan.
Lees meer...
Nieuw bourgondisch broodje en een nieuw mediterraans menu!
donderdag 17 september 2015
Nieuw bourgondisch broodje en een nieuw mediterraans menu!Naast onze heerlijke lunchkaart willen we onze gasten blijven verassen, met een nieuw broodje van de week.

Lees meer...
Deze week een nieuw broodje op Spaanse wijze!
donderdag 20 augustus 2015
Deze week een nieuw broodje op Spaanse wijze!Elke week zorgen wij weer voor een nieuw broodje!
Lees meer...
Vanaf deze week kunnen onze gasten gratis gebruik maken van WiFi.
donderdag 13 augustus 2015
Vanaf deze week kunnen onze gasten gratis gebruik maken van WiFi.'t Vosje De Driesprong heeft een speciaal gastennetwerk aan laten leggen. Gasten die naar 't Vosje De Driesprong komen zoeken via de instellingen van de telefoon, naar het WiFi netwerk Vosje De Driesprong gast. Selecteer dit netwerk.

Lees meer...
Proef ons nieuwe broodje van de week!
donderdag 6 augustus 2015
Proef ons nieuwe broodje van de week!Broodje oosterse ossenhaaspuntjes.
Lees meer...
't Vosje De Driesprong neemt deel aan de Nationale Mosselweek
woensdag 29 juli 2015
't Vosje De Driesprong neemt deel aan de Nationale MosselweekIn week 36, van 29 augustus tot en met 6 september, is het Nationale Mosselweek en ook 't Vosje De Driesprong neemt deel aan deze week!
Lees meer...
Surf & Turf burger
donderdag 23 juli 2015
Surf & Turf burgerDeze week een nieuw broodje, Surf & Turf burger!
Lees meer...
Nieuw broodje van de week!
donderdag 9 juli 2015
Nieuw broodje van de week!Vanaf vandaag een nieuw zomers broodje verkrijgbaar bij 't Vosje De Driesprong!
Lees meer...
12 juli historische markt op De Driesprong!
donderdag 2 juli 2015
12 juli historische markt op De Driesprong!Rosmalen bestaat 1200 jaar en dat heuglijke feit laat de Heemkundekring zeker niet voorbij gaan. Op zondag 12 juli staat alweer een volgende activiteit in het kader van ‘Rosmalen 1200’ op het programma. Dan zullen op en rond de Driesprong tal van oude ambachten en kinderspelen uit vervlogen tijden herleven.
Lees meer...
Grote verenigingendag Rosmalen 1200 op De Driesprong!
donderdag 11 juni 2015
Grote verenigingendag Rosmalen 1200 op De Driesprong!Rosmalen werd voor het eerst in 815, precies 1200 jaar geleden dus, met die naam in de boeken vermeld en dat wordt gevierd. De Heemkundekring organiseert gedurende het hele jaar van alles en de grote verenigingendag op zondag 14 juni is daar een van de hoogtepunten van. Met een defilé bij de Annenborch, een groepsfoto met alle verenigingen bij het Wiel van Armando en een grote quiz over Rosmalen op een ongetwijfeld drukbezochte Driesprong staat er van alles te gebeuren.

Lees meer...
't Vosje De Driesprong is blij met de nieuwe glossy van Beleef Rosmalen!
donderdag 4 juni 2015
't Vosje De Driesprong is blij met de nieuwe glossy van Beleef Rosmalen!Sinds deze week heeft Beleef Rosmalen haar eigen Glossy! In deze eerste editie staat 't Vosje De Driesprong ook vermeld.

Lees meer...
Collega Mandy zamelt geld in tijdens haar stage in Tanzania!
woensdag 27 mei 2015
Collega Mandy zamelt geld in tijdens haar stage in Tanzania!Onze collega Mandy is op het moment een maatschappelijke stage aan het lopen in Tanzania. Waarbij zij gezinnen met kinderen helpt! 't Vosje heeft al een donatie van € 200,- gedaan!

Lees hieronder het verhaal van Mandy
Lees meer...
't Vosje De Driesprong neemt deel aan de Walking Dinner op 18 mei!
woensdag 29 april 2015
't Vosje De Driesprong neemt deel aan de Walking Dinner op 18 mei!’t Vosje de Driesprong is één van de vier horecabedrijven op De Driesprong die mee doen aan de Walking Dinner. Deze walking dinner wordt gehouden op maandag 18 mei en begint om 19:00 uur. De walking dinner bestaat uit 5 gangen, waarbij elk bedrijf een eigen gerecht zal serveren.
’t Vosje de Driesprong neemt gang 2 voor zijn rekening. Deze zal bestaan uit een huisgemaakte soep waarbij u de keus heeft tussen een asperge soep of een tomatensoep.

Lees meer...
Beleef Koningsdag bij 't Vosje De Driesprong!!
woensdag 15 april 2015
Beleef Koningsdag bij 't Vosje De Driesprong!!Er is weer van alles te beleven tijdens Koningsdag op De Driesprong in Rosmalen!
Lees meer...
Beleef Rosmalen Mode Mix bij 't Vosje De Driesprong!
donderdag 9 april 2015
Beleef Rosmalen Mode Mix bij 't Vosje De Driesprong!Het tweede weekend van april staat het centrum van Rosmalen in het teken van muziek en mode. Zaterdag 11 en zondag 12 april vindt Rosmalen MIX plaats op het plein De Driesprong. Ook dit jaar wordt alles weer uit de kast gehaald om er een fantastisch voorjaar feest van te maken.


Lees meer...
Broodje en menu van de week!
donderdag 2 april 2015
Broodje en menu van de week!Vanaf deze week hebben we weer een heerlijk nieuw broodje en menu.

Lees meer...
't Vosje De Driesprong en OJC ondernemen maatschappelijk verantwoord
maandag 23 maart 2015
't Vosje De Driesprong en OJC ondernemen maatschappelijk verantwoordDe Businessvrienden van OJC heeft afgelopen week een 'Walking Dinner' georganiseerd voor circa veertig vrijwilligers van de SJV in Rosmalen. Bij 't Vosje De Driesprong kregen ze een heerlijke etagère tapasboom, met daarop verschillende gerechten!
Lees meer...
Nieuwe kaart ‘t Vosje de Driesprong
woensdag 4 maart 2015
Sinds deze week heeft ’t Vosje De Driesprong een vernieuwde kaart! Zo zijn er verschillende nieuwe hoofdgerechten, tapasgerechten en desserts bijgekomen.
Lees meer...
Vanaf deze week weer een nieuw broodje en menu!
donderdag 19 februari 2015
Vanaf deze week weer een nieuw broodje en menu!Ook deze week hebben we weer een nieuw broodje en een nieuw menu voor u samen gesteld. Het broodje Fish Duo, en een menu Surf en Turf!

Lees meer...
Broodje van de Week: Winterse Beenham Traktatie!
woensdag 7 januari 2015
Broodje van de Week: Winterse Beenham Traktatie!Zoals u van 't Vosje de Driesprong bent gewend hebben we steeds een nieuw broodje en menu wat extra onder de aandacht willen brengen!
Lees meer...
Vosje De Driesprong klaar voor de nieuwe allergenenwet!
donderdag 18 december 2014
Vosje De Driesprong klaar voor de nieuwe allergenenwet!Op 13 december 2014 ging de nieuwe verordening van de EU van kracht over het verstrekken van voedselinformatie aan gasten. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe Verordening betreffende de verstrekking van voedselinformatie aan consumenten (‘Verordening Voedselinformatie’) gaat over het vermelden van allergenen.

Lees meer...
Varkenshaas menu ons nieuwe seizoensmenu!
woensdag 26 november 2014
Varkenshaas menu ons nieuwe seizoensmenu!Het seizoensmenu is een heerlijk mals varkenshaas, onwikkeld met groene pesto en parmaham.
Lees meer...
't Vosje gaat als eerste over op biologische clean label filet americain!
woensdag 29 oktober 2014
't Vosje gaat als eerste over op biologische clean label filet americain!Sinds kort heeft 't Vosje een nieuwe pure filet americain in haar assortiment! In de filet americain worden enkel pure producten gebruikt en er worden geen E-nummers toegevoegd. De e-nummers zijn vervangen door gebruik te maken van 'oude' conserveringstechnieken.
Lees meer...
De herfst is begonnen, dus tijd voor onze herfstbock!
zondag 26 oktober 2014
De herfst is begonnen, dus tijd  voor onze herfstbock!Hij is er weer de herfstbock bier van Hertog jan.

Het bitterzoete Hertog Jan Bockbier heeft een prachtige robijnrode kleur en een alcoholpercentage van 6,5%. Je krijgt er een heerlijk herfstgevoel van. Ervaar het zelf, elk jaar weer verkrijgbaar bij de leden van de Vriendenkring.
Lees meer...
't Vosje neemt deel aan Eten en Drinken, Thuis in Rosmalen
donderdag 2 oktober 2014
't Vosje neemt deel aan Eten en Drinken, Thuis in RosmalenAlles wat Rosmalen te bieden heeft op het gebied van eten en drinken! Het borrelt en het bruist op 4 oktober in De Kentering. Onder het motto ‘Eten en Drinken, Thuis in Rosmalen’, komt alles op dat gebied ruimschoots aan bod. Uiteraard mag Eetpaleis 't Vosje daar niet ontbreken!
Lees meer...
Zondag 28 september LIVE muziek op De Driesprong
woensdag 24 september 2014
Zondag 28 september LIVE muziek op De DriesprongOok de laatste zondag van september wordt er iets georganiseerd op De Driesprong in Rosmalen! Deze keer presenteren wij u de band, opDIEfiets.
Lees meer...
Eerste Spaanse avond groot succes bij 't Vosje de Driesprong!
dinsdag 23 september 2014
Eerste Spaanse avond groot succes bij 't Vosje de Driesprong!Op maandag 22 september organiseerde 't Vosje De Driesprong voor de eerste keer een Spaanse avond! Het was een geheel verzorgde avond die geheel in het teken stond van lekkere Spaanse tapas, Spaanse sfeer en muziek!


Lees meer...
KOM Festival Rosmalen druk bezocht
woensdag 17 september 2014
KOM Festival Rosmalen druk bezochtGezellig druk was op De Driesprong tijdens de 37ste editie van het KOM festival! Ook ’t Vosje De Driesprong pakte flink uit! Samen met de collega’s van de Villa en Likkepot beheerde zij de mooie bar op het midden van het plein.


Lees meer...
Varkenshaas stroganoff!
woensdag 27 augustus 2014
Varkenshaas stroganoff!Deze maand staat het varkenshaas stroganoff centraal bij 't Vosje De Driesprong!
Lees meer...
Skipmondays treden op tijdens het KOM festival op De Driesprong!!
donderdag 21 augustus 2014
Skipmondays treden op tijdens het KOM festival op De Driesprong!!Eén van de beste coverbands van Nederland komt naar Rosmalen! Tijdens het KOM festival geven de Skipmondays een spectaculair optreden op De Driesprong! Vanaf 13:00 uur zullen zij de beste nummers laten horen!
Lees meer...
Heerlijk pannetje met verse Zeeuwse mosselen!
woensdag 6 augustus 2014
Heerlijk pannetje met verse Zeeuwse mosselen!Vanaf deze week zijn er heerlijke Zeeuwse mosselen verkrijgbaar bij 't Vosje De Driesprong.
Lees meer...
Culinair MuziekPlein dit weekend!
woensdag 25 juni 2014
Culinair MuziekPlein dit weekend!De Driesprong in Rosmalen staat in het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 juni in het teken van Culinair MuziekPlein. De naam zegt het al, muziek, zang en dans worden gekoppeld aan de mogelijkheid om mee te doen aan een uitgebreide brunch. Satisfaction Rosmalen en de horeca aan De Driesprong geven invulling aan het programma.

Lees meer...
't Vosje De Driesprong introduceert 2 nieuwe drankjes!
woensdag 25 juni 2014
't Vosje De Driesprong introduceert 2 nieuwe drankjes!Met de introductie van Amstel Radler en Liefmans heeft 't Vosje De Driesprong 2 nieuwe populaire drankjes in haar assortiment opgenomen.
Lees meer...
't Vosje De Driesprong gastvrij voor kampioenen OJC Rosmalen!
woensdag 7 mei 2014
't Vosje De Driesprong gastvrij voor kampioenen OJC Rosmalen!Maandag 5 mei kon de selectie van het eerste elftal van OJC Rosmalen volop feestvieren na het behalen van het kampioenschap in de Hoofdklasse. Promotie naar de Topklasse is daarbij de oogst.
Lees meer...
Betaal met de Nationale Horeca Cadeaukaart bij 't Vosje De Driesprong!
maandag 28 april 2014
Betaal met de Nationale Horeca Cadeaukaart bij 't Vosje De Driesprong!Naast de Diner Cadeaukaart kunt u ook betalen met de Nationale Horeca Cadeaukaart bij 't Vosje De Driesprong!
Lees meer...
Koningsdag vier je dit jaar bij 't Vosje de Driesprong!!
woensdag 23 april 2014
Koningsdag vier je dit jaar bij 't Vosje de Driesprong!!In samenwerking met de SJV en de overige horeca is er weer een leuk programma samengesteld!
Lees meer...
Het populaire drankje, ice tea green nu ook verkrijgbaar!
woensdag 12 maart 2014
Het populaire drankje, ice tea green nu ook verkrijgbaar!Het populaire drankje, ice tea is ook vanaf nu ook erkrijgbaar bij 't Vosje De Driesprong!
Dit verfrissende drankje, met groene thee-extract en citroensap, gezoet met suiker en zoetstof van natuurlijke oorsprong, mag natuurlijk niet ontbreken!
Lees meer...
Gezamenlijk feestpaviljoen geweldige aanvulling voor Rosmalen
woensdag 19 februari 2014
Gezamenlijk feestpaviljoen geweldige aanvulling voor RosmalenHet carnaval in Rosmalen krijgt tijdens de komende dolle dagen een fantastische impuls. Vier horecazaken aan de Driesprong in Rosmalen zetten gezamenlijk de schouders onder een nieuw initiatief. Cafe Bottles, Villa Fleurie, De Likkepot en ’t Vosje De Driesprong zetten samen een feestpaviljoen neer op het plein! De Driespong wordt zo ook alle carnavalsdagen hét bruisend hart van Rosmalen.
Lees meer...
Ons Eygen, het nieuwe Rosmalens biertje!
woensdag 15 januari 2014
Ons Eygen, het nieuwe Rosmalens biertje!Vanaf deze maand heeft 't Vosje De Driesprong een nieuw soort bier in haar assortiment opgenomen! In samenwerking met de Heemkunde kring presenteren we: Ons Eygen
Lees meer...
GELUKKIG NIEUWJAAR!
woensdag 1 januari 2014
GELUKKIG NIEUWJAAR!Namens alle medewerkers van 't Vosje wensen wij u een heel gelukkig en smaakvol 2014 toe!
Lees meer...
Openingstijden tijdens de feestdagen
dinsdag 17 december 2013
Openingstijden tijdens de feestdagenTijdens de feestdagen hanteert 't Vosje De Driesprong aangepaste openingstijden! Deze zijn als volgt:
Lees meer...
Groots welkom voor Sinterklaas bij De Driesprong!
woensdag 27 november 2013
Groots welkom voor Sinterklaas bij De Driesprong!Zondag 24 november was dan zover, Sinterklaas zou dan in Rosmalen aankomen!
Lees meer...
Beleef een gezellige intocht Sinterklaas op 24-11 bij 't Vosje De Driesprong!
woensdag 13 november 2013
Beleef een gezellige intocht Sinterklaas op 24-11 bij 't Vosje De Driesprong!De kinderhartjes kloppen ongetwijfeld weer vol spanning als het grote moment van de intocht in Rosmalen is aangekomen.
Vooraf gegaan door zijn Zwarte Pietenorkest rijdt de Sint in zijn koets naar de Driesprong.
Lees meer...
Het was weer een geslaagde bokkentocht!
woensdag 30 oktober 2013
Het was weer een geslaagde bokkentocht!Op zondag 27 oktober organiseerden verschillende horecabedrijven een bokbier festival! Tijdens dit festival, waaraan 6 bedrijven mee deden, gingen de bezoekers langs bij elk bedrijf. Daar ontvingen ze een heerlijk bokbiertje en een hapje. 't Vosje De Driesprong introduceerde daar haar nieuwe etagère ( tapasboom)
Lees meer...
Salade visvariatie en schnitzel menu krijgen extra aandacht!
woensdag 25 september 2013
Salade visvariatie en schnitzel menu krijgen extra aandacht!'t Vosje De Driesprong brengt een nieuwe salade onder de aandacht! De salade visvariatie, is een heerlijke salade met garnalen en gerookte zalm en verschillende soorten sla.
Lees meer...
KOM festival druk bezocht!
woensdag 11 september 2013
KOM festival druk bezocht!Het was dit jaar opbouwen in de stromende regen maar rond 11:00 uur was het droog in het centrum van Rosmalen en kon het festival beginnen!
Lees meer...
Het KOM Festival vier je bij 't Vosje De Driesprong!!
woensdag 4 september 2013
Het KOM Festival vier je bij 't Vosje De Driesprong!!Zondag 8 september organiseert de Ondernemersverenging KOM Rosmalen het 36e KOM-Festival.
Lees meer...
Zondag 1 september is er weer muziek op De Driesprong!!
woensdag 28 augustus 2013
Zondag 1 september is er weer muziek op De Driesprong!!De horeca op de Driesprong presenteren op zondag 1 september Jody Campbell. Vanaf 14:00 -18:00 zorgt Jody voor gezellige muziek!
Lees meer...
Twee medewerkers van 't Vosje De Driesprong leveren TOP prestatie in Italië
zaterdag 24 augustus 2013
Twee medewerkers van 't Vosje De Driesprong leveren TOP prestatie in ItaliëVan 19 tot en met 24 augustus namen, de dames 1, van Honk- en Softbalvereniging Gryphons, deel aan de Europacup!
Lees meer...
Live muziek op De Driesprong in Rosmalen
dinsdag 16 juli 2013
Live muziek op De Driesprong in Rosmalen Zondag 28 juli zal het akoestische duo Rutger & die Rooie voor livemuziek zorgen op de Driesprong in Rosmalen. Met akoestische gitaren, bas en zang zullen ze muziek vertolken van onder meer Crowded House, Del Amitri en U2. Speciaal voor deze middag zullen Rutger & die Rooie ook veel Schotse en Ierse folk liedjes ten gehore gaan brengen.
Lees meer...
Nieuwe kaart bij ’t Vosje De Driesprong!
donderdag 4 juli 2013
Nieuwe kaart bij ’t Vosje De Driesprong!Deze week is er een nieuwe kaart geïntroduceerd bij ’t Vosje De Driesprong! Zowel de vorm als de inhoud is aangepast.
Het boekje heeft plaatsgemaakt voor een mooie map. In deze map wordt de complete kaart gepresenteerd.

Lees meer...
't Vosje De Driesprong neemt glutenvrije bier in haar assortiment!
woensdag 29 mei 2013
't Vosje De Driesprong neemt glutenvrije bier in haar assortiment!Met Estrella Damm Daura bier neemt 't Vosje meteen een top product in haar assortiment.
Lees meer...
Culinair MuziekPlein kent een afwisselend programma
donderdag 23 mei 2013
Culinair MuziekPlein kent een afwisselend programmaSatisfaction Rosmalen heeft samen met de horeca ondernemers aan De Driesprong in Rosmalen de taak weer opgepakt om ook dit jaar het sprankelende evenement Culinair MuziekPlein te organiseren. Op zondag 16 juni is het tussen 11.00 en 19.00 uur volop genieten van een afwisselend muziekprogramma.
Lees meer...
Meiden VIP dag Stichting Bijzonder Gewoon komen langs bij 't Vosje De Driesprong
woensdag 24 april 2013
Meiden VIP dag Stichting Bijzonder Gewoon komen langs bij 't Vosje De DriesprongOp zondag 22 april organiseerde Stichting Bijzonder Gewoon een meiden VIPdag! Het slotstuk van deze leuke dag vond plaats bij 't Vosje De Driesprong in Rosmalen!

Lees meer...
't Vosje De Driesprong heeft een oplaadpunt voor fietsen!
woensdag 17 april 2013
't Vosje De Driesprong heeft een oplaadpunt voor fietsen!Nu de lente zijn aantreden doet gaan steeds meer mensen met de fiets erop uit. Steeds meer mensen hebben een elektrische fiets en daarom heeft 't Vosje De Driesprong speciaal een oplaadpunt laten maken!
Lees meer...
't Vosje laat meubilair maken bij Cello
woensdag 13 maart 2013
't Vosje laat meubilair maken bij CelloDe houten tuinbanken en de twee langen banken zijn gemaakt door de medewerkers van Cello. Onder begeleiding worden daar de mooiste meubels gemaakt!

Lees meer...
Maak kans op een GRATIS avondje tapas eten!!
woensdag 27 februari 2013
Maak kans op een GRATIS avondje tapas eten!!Als 't Vosje op Twitter 1000 volgers bereikt verloten we onder de volgers een gratis avondje tapas eten bij 't Vosje De Driesprong!
Lees meer...
Het was weer een fijnfisjenie!
woensdag 13 februari 2013
Het was weer een fijnfisjenie!De doldwaze dagen zitten er weer op. Toch kijken we nog eenmaal terug op carnaval 2013!

Vrijdagavond 8 februari begonnen we deze dagen met een spectaculaire act tijdens de playbackshow!
Lees meer...
't Vosje De Driesprong klaar voor de carnaval!
woensdag 30 januari 2013
't Vosje De Driesprong klaar voor de carnaval!De laatste voorbereidingen voor de carnaval worden nog gedaan en dan kan ook bij 't Vosje de carnaval beginnen!

Lees meer...
Betaal met de carnavalsmunt bij 't Vosje!
woensdag 30 januari 2013
Betaal met de carnavalsmunt bij 't Vosje!Nog even en dan barst het carnaval weer los in Rosmalen. Tijdens de carnaval kunt u bij alle vestigingen van ’t Vosje betalen met de speciale carnavalsmunt die u in het dorp kunt kopen.

Lees meer...
't Vosje De Driesprong beleefde een geslaagde Kerstmarkt!
dinsdag 18 december 2012
't Vosje De Driesprong beleefde een geslaagde Kerstmarkt!Zondagmiddag 16 december was er in het centrum van Rosmalen de jaarlijkse kerstmarkt.

Dit jaar niet met sneeuw maar met regelmatig enkele druppels regen. Gelukkig hielden deze druppels de bezoekers niet tegen en werd het gezellig druk op de kerstmarkt.
Lees meer...
Ook 't Vosje De Driesprong neemt deel aan de Kerstmarkt
maandag 10 december 2012
Ook 't Vosje De Driesprong neemt deel aan de KerstmarktOok dit jaar is er weer een gezellige kerstmarkt in het centrum van Rosmalen. 't Vosje De Driesprong zal ook aan deze markt meedoen middels een kraampje te bemannen waar de bezoekers een culiniaire verrassing staat te wachten!
Lees meer...
De intocht van Sinterklaas was gezellig druk!
zondag 25 november 2012
De intocht van Sinterklaas was gezellig druk!De Sint was dit jaar mooi op tijd op de Driesprong. Het zonnetje scheen en het windje was stevig. Maar het was droog en dat was aan het begin van de dag wel anders.

Lees meer...