GESCHIEDENIS

’t Vosje De driesprong is de kroon op het werk van Eetpaleis ’t Vosje.

Eetpaleis ’t Vosje, wereldberoemd in Rosmalen en verre omgeving. Veertig jaar geleden legde vader Ad en Gerda de fundering voor dit werkelijk mooie bedrijf. Inmiddels is zijn kleinzoon een van zijn opvolgers. Begin september gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Hun 3e filiaal gaat werkelijkheid worden in het hartje van Rosmalen.

De cafetaria in Den Bosch In de Raadhuisstraat in Rosmalen begon de succesformule van de familie Vos. Na een start in Den Bosch in 1968 verhuisde Ad Vos drie jaar later naar de Raadhuisstraat in Rosmalen. Zoon Peter en zijn vrouw Dorien namen, in 1993, de zaak over. Een eerste verbouwing, in een reeks van vele moderniseringen, maakte van het bedrijf een moderne cafetaria. De verbouwingen en aanpassing volgde elkaar in een rap tempo op. Vier jaar later, in 1997 werd na een tweede aanpassing ook de naam aangepast; Eetpaleis ’t Vosje te Rosmalen.

In 2004 wordt de zaak opnieuw gerestyled. Vanaf nu is de zaak als een “Hollands Fast Service Cafetaria” te typeren. In 2006 werd de huisstijl aangepast en in 2008 volgde weer een ingrijpende verbouwing. Op dat moment werd Eetpaleis ’t Vosje een eetwinkel met belangrijke accenten op vers en gezond. Het succes kon natuurlijk niet uitblijven en, heel attent, openden zij in 2008 hun tweede vestiging in de nieuwe Rosmalense wijk De Groote Wielen.

De cafetaria in Den Bosch Een indrukwekkend lijstje waar je met recht trots op mag zijn en waar natuurlijk een aantal strakke regels aan ten grondslag liggen. Een strakke organisatie, producten uit eigen keuken, de vele klantvriendelijke acties, een ijzersterke hygiëne formule waar geen moment van afgeweken mag worden, personeelsopleidingen en vooral de klantvriendelijkheid liggen hieraan ten grondslag.

De keuken van ’t Vosje is oogstrelend. Moderne machines, ovens en kookgerei stralen je spic en span tegemoet. In ‘eigen keuken’ worden diverse producten vanuit hun eigen recept klaargemaakt. Het stoofvlees is bekend bij iedere Rosmalenaar en is ongekend lekker van smaak en samenstelling. Maar ook de hardlopers als zijnde de soepen, kroketten en de gehaktballen komen uit de eigen productie. De cafetaria in Den Bosch De smaakvolle recepten van vader Ad, die nog met grote regelmaat in het bedrijf aanwezig is, liggen in de veilige kluis van ’t Vosje opgeslagen. Ook nog zo’n niet onbelangrijk feitje, wie kent niet de snelle afhandeling wanneer een afhaalbestelling wordt geplaatst? Met ongeloof en soms enige verbijstering sta je, hoe druk het ook mag zijn, met je bestelling binnen een aantal minuten weer buiten.

De derde vestiging, op de meest mooie locatie van Rosmalen, is begin september 2012 open gegaan. Het wordt een compleet nieuw concept en we zien het als een enorme uitdaging. Lunch en diner staan op hoofdlijnen centraal en ook de openingstijden zijn aangepast aan het centrum. Nieuw en zeer bijzonder is het tapas concept wat op de menukaart komt te staan. De liefhebber krijgt een keuze uit maar liefst 40 verschillende smaakvolle producten.

De familie