Protocol

Hygiëne protocol

We verwelkomen jullie graag in ons restaurant. Om jullie op een verantwoorde wijze te kunnen bedienen hebben wij een protocol opgesteld, dat voldoet aan de eisen van het RIVM.

  • Wacht bij de ingang. Onze medewerkers komen u graag helpen;
  • Houd 1,5 meter afstand in het belang van jezelf en andere gasten;
  • Aan één tafel mogen maximaal 4 personen of een gezamenlijk huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten;
  • Op het terras mag u alleen zitten, niet staan;
  • Wij bedienen u binnen 1,5 meter aan tafel;
  • Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op; 
  • Desinfecteer uw handen als u ons komt bezoeken;
  • Desinfecteer uw handen voor uw toiletbezoek, was na uw toiletbezoek grondig uw handen;
  • Volg de gemaakte looproutes en bewaar 1,5 meter afstand tot andere gasten;
  • Wanneer u zich niet houdt aan de 1,5m regels van ons bedrijf en/of niet luistert naar de aanwijzingen van onze medewerkers, kan u de toegang tot het bedrijf worden ontzegd. Schade die het bedrijf horecabedrijf lijdt door uw handelen in strijd met de regels kan op u worden verhaald. U bent vervolgens ook niet welkom bij de andere bedrijven op de horecabedrijven op De Driesprong.