Over ons

In 2012 opende 't Vosje De Driesprong zijn deuren op de meest mooie locatie van Rosmalen, op het plein De Driesprong. Vijftig jaar geleden legden Ad en Gerda Vos de fundering voor de succesformule 't Vosje. Zij begonnen in 1968 een cafetaria in Den Bosch en verhuisden 3 jaar later naar de Raadhuisstraat in Rosmalen. 

In 1993 namen zoon Peter en Dorien Vos de zaak over en maakte er een moderne cafetaria van. Een tweede filiaal werd in 2008 geopend in de nieuwe Rosmalense wijk De Groote Wielen. 

De kroon op het werk volgde in 2012 doordat kleinzoon Davy Vos zijn restaurant opende.

     

3 generaties!
Van links naar rechts, Ad, Gerda, Dorien, Peter en Davy

 

Lunchen

We zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur, op zondag en maandag is dit vanaf 11.00 uur. We hebben een uitgebreide lunchkaart met zowel warme als koude belegde broodjes, tosti's, salades en soepen. De lunchkaart is te bestellen tot 17.00 uur, reserveren voor de lunch is niet nodig. Kopje koffie doen of een borreltje met een hapje kom dan vooral gezellig binnen gewandeld. 

 

Diner/hapas/tapas

Het diner begint vanaf 17.00 uur. Vind je het leuk om lekker te delen, de tafel vol lekkernijen en van alles proeven dan zit je hier goed! Liever een gerecht voor jezelf kijk dan eens op onze a la carte kaart! 

Tapas

Onbeperkt keuze uit ons ruime assortiment tapas voor €32,50

Vooraf krijgt u een heerlijk huisgemaakt soepje met een mandje brood en smeersels, vervolgens kunt u per ronde 1 bijgerecht en 2 gerechten per persoon bestellen. Laat wat ruimte over voor onze heerlijke tapas desserts!