Werken bij 't Vosje

Word deel van ons gepassioneerde team en ontdek de smaakvolle wereld van 't Vosje! Wij zijn op zoek naar getalenteerde en enthousiaste individuen die onze passie voor culinaire creativiteit en gastvrijheid delen.
Als je op zoek bent naar een uitdagende en dynamische werkomgeving waar je je talenten kunt laten schitteren, bekijk dan onze vacatures hieronder.

werken bij
werken bij
werken bij
werken bij
werken bij
werken bij
werken bij
werken bij

Wij zoeken jou!

Spoelkeuken

Vacature Afwasser

Wil jij afwassen bij het leukste, tofste en gezelligste horecabedrijf van Rosmalen?

Een afwasser is onmisbaar voor een ons restaurant. Jij moet immers het restaurant draaiende houden.
Dat betekent dat je ervoor zorgt dat alle borden, glazen, pannen en andere vaat constant schoon zijn.
Hierdoor kunnen de koks en de bediening goed en snel hun werk uitvoeren.

Zekerheden voor de afwassers

• Vrij tijdens carnaval op maandag en dinsdag
• Vrij tijdens de kerstdagen
• Leuke en gezellige borrels
• Doorgroei- en studiemogelijkheden
• Verdien snel je rijbewijs

Wat verwachten we van jou

• Je bent een teamplayer
• Je houdt van hard werken
• Je bent minimaal 1 doordeweekse avond beschikbaar en 1 dag in het weekend
• Je bent 15 jaar of ouder

Wat doet een afwasser?

De bediening haalt alle gebruikte borden, glazen en het bestek van de tafels en brengt deze via de lift naar je toe. De rest van de afwas komt van onze koks in de keuken. Als afwasser moet je snel werken. Zeker tijdens piekmomenten, zoals de lunch van twaalf uur tot drie uur ‘s middags of het diner van vijf uur tot elf uur ‘s avonds.

Jij zorgt ervoor dat alles weer spik en span naar beneden komt. Naast het afwassen, zorg je er ook voor dat bepaalde spullen die de bediening en keuken nodig heeft wordt aangevuld. Wanneer je werkt in de afwas heb je verschillende taken en verantwoordelijkheden. Hierdoor bouw je een goede band op met je directe collega’s in de keuken en bediening.

Werken als medewerker in de afwas is hard werken, maar daarnaast is het ook veel plezier maken met je collega’s. Doorgroeimogelijkheden voor een afwasser Een afwasser is voor vele het startpunt van hun loopbaan in de horeca. In de afwas wen je namelijk aan de snelheid en hectiek van de horeca. Als afwasser kun je dus ook snel doorgroeien, zowel naar de bediening als naar de keuken.

Ben jij geïnteresseerd en lijkt het je leuk om ons team te versterken?  Vul dan ons sollicitatieformulier in.

Keuken

Vacature Keuken

Gezocht: Kok, Chef-kok, Zelfstandig werkend kok

Is koken jouw passie, wil jij de gasten laten genieten van de meest heerlijke gerechten en haal jij iedere dag weer het beste uit jou zelf, maar kan je dat ook bij jouw collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zijn voor Restaurant ’t Vosje De Driesprong op zoek naar een enthousiaste Chef-Kok die ons keuken team komt versterken!

Bij ’t Vosje De Driesprong genieten onze gasten sinds 2012 van de heerlijkste gerechten.
Ons restaurant heeft een uitgebreide kaart zoals een lunchkaart, tapaskaart en een a la cart kaart met daarop heerlijke vlees-, vis- en vega(n) gerechten. ’t Vosje De Driesprong zit op het mooiste horecaplein van de regio.
Het kent binnen rond de 50 zitplaatsen en heeft een terras van ongeveer 75 zitplaatsen.

We willen dat iedereen zich welkom voelt bij ‘t Vosje, daarom zijn kwaliteit en service bij ons van essentieel belang. Ook zijn we trots op onze medewerkers, die zich iedere dag weer volledig inzetten om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen.

Wat bieden wij jou?

• Persoonlijke ontwikkeling, net zoals onze organisatie groeit, willen wij de groei van onze medewerkers niet tegenhouden. Daarom hebben we diverse keren per jaar gesprekken om de voortgang en ambities te bespreken.

• Ondernemerschap, als team denken we graag mee hoe ‘t Vosje als stabiele organisatie verder kan groeien. Meedenken en je laten horen dat moedigen wij dan ook graag aan.

• Arbeidsvoorwaarden, Je ontvangt een marktconform salaris met de mogelijkheid tot het ontvangen van bonussen.

• 25 vakantiedagen op basis van 38 uur per week.
• Soort dienstverband: 32 tot 38 uur per week
• Flexibel werkrooster

Secundaire arbeidsvoorwaarden

• Flexibele werkuren
• Kerstdagen vrij
• Maandag en dinsdag vrij met carnaval
• Gezellige borrels
• Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen

• Bonusregeling
• Overuren in overleg
• Vakantiegeld

Licentie/certificaat

• HACCP-certificaat (Gewenst)
• Sociale Hygiëne (Gewenst)
• Leermeestercertificaat (Gewenst)

Wat wordt er van je verwacht

• De gerechten gaan zonder jouw goedkeuring de keuken niet uit. Jij zorgt elke keer weer voor het garneren en decoreren van deze gerechten.
• Jij zorgt samen met het keuken team voor de voorbereidingen voor de avond
• Iedere dag daag je jezelf maar ook je team uit om het beste uit zichzelf te halen. Daarbij leer je ze hoe zij de bereidingswijze het beste kunnen hanteren.
• Minimaal 6 keer per jaar ontwikkel jij een nieuwe al la carte kaart met daarop de lekkerste gerechten passend bij het seizoen.
• Je bent verantwoordelijk om elke maand nieuwe seizoensgerechten te maken.
• Samen met jouw team zorg je voor een schone en hygiënische werkplek, want zo kan het team van de volgende dag net zo fijn werken als dat jij graag doet.
• Maar het allerbelangrijkste, jij zorgt ervoor met jouw team dat iedere gast een onvergetelijke avond heeft bij ’t Vosje de Driesprong!

Je komt te werken in een leuk en gezellig team met doorgroeimogelijkheden!Als Chef-Kok ben jij eindverantwoordelijk voor alles wat er gebeurd in de keuken. Dit doe je samen met het keukenteam.

Ben jij die ervaren kok met leidinggevende capaciteiten die ons team komt versterken? Vul dan ons sollicitatieformulier in.

Bediening

Vacature Bediening

Gezocht: Medewerker bediening, allround medewerker bediening

Als medewerker bediening ben jij het gezicht van het ’t Vosje en creëer jij een onvergetelijke avond voor je gasten. Haal jij iedere dag weer het beste uit jou zelf, maar kan je dat ook bij jouw collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor Restaurant ’t Vosje De Driesprong op zoek naar een enthousiaste medewerker die ons bedieningsteam komt versterken!

Bij ’t Vosje De Driesprong genieten onze gasten sinds 2012 van de heerlijkste gerechten.
Ons restaurant heeft een uitgebreide kaart zoals een lunchkaart, tapaskaart en een a la cart kaart met daarop heerlijke vlees-, vis- en vega(n) gerechten. ’t Vosje De Driesprong zit op het mooiste horecaplein van de regio.
Het kent binnen rond de 50 zitplaatsen en heeft een terras van ongeveer 75 zitplaatsen.

We willen dat iedereen zich welkom voelt bij ‘t Vosje, daarom zijn kwaliteit en service bij ons van essentieel belang. Ook zijn we trots op onze medewerkers, die zich iedere dag weer volledig inzetten om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen.

Wat bieden wij jou?

• Persoonlijke ontwikkeling, net zoals onze organisatie groeit, willen wij de groei van onze medewerkers niet tegenhouden. Daarom hebben we diverse keren per jaar gesprekken om de voortgang en ambities te bespreken.

• Ondernemerschap, als team denken we graag mee hoe ‘t Vosje als stabiele organisatie verder kan groeien. Meedenken en je laten horen dat moedigen wij dan ook graag aan.

• Arbeidsvoorwaarden, Je ontvangt een marktconform salaris met de mogelijkheid tot het ontvangen van bonussen.

• 25 vakantiedagen op basis van 38 uur per week.
• Soort dienstverband: 32 tot 38 uur per week
• Flexibel werkrooster

Secundaire arbeidsvoorwaarden

• Flexibele werkuren
• Kerstdagen vrij
• Maandag en dinsdag vrij met carnaval
• Gezellige borrels
• Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen

• Bonusregeling
• Overuren in overleg
• Vakantiegeld

Licentie/certificaat

• HACCP-certificaat (Gewenst)
• Sociale Hygiëne (Gewenst)
• Leermeestercertificaat (Gewenst)

Wat wordt er van je verwacht

• Jij bent ambitieus, servicegericht en een teamplayer.
• Als medewerker bediening houd je de deur nauwlettend in de gaten. Nieuwe gasten? Je verwelkomt ze direct met je glimlach! Je zorgt dat gasten zich altijd welkom voelen en begeleidt ze graag naar een tafel.
• Als medewerker bediening is het je belangrijkste taak om bestellingen voor eten en drinken op te nemen én uit te serveren.
• Je snapt dat hygiëne bijdraagt aan een fijne ervaring van de gast en zorgt dat tafels snel schoon zijn zodat nieuwe gasten er kunnen zitten.
• Met al die drankjes en gerechten die je uitserveert is het belangrijk om geld in het laatje te krijgen. Als medewerker bediening ben je ook verantwoordelijk voor het aanbieden van de rekening.
•Maar het allerbelangrijkste, jij zorg met jouw team ervoor dat iedere gast het restaurant opmerkelijk heeft genoten van zijn of haar avond en met een glimlach het restaurant verlaat!

Je komt te werken in een leuk en gezellig team met doorgroeimogelijkheden!


Heb je vragen over de vacature, laat het ons weten of vul ons sollicitatieformulier in en wie weet zien we je snel.