Over ons

In 2012 opende eigenaar Davy Vos de deuren van 't Vosje de Driesprong op de meest prachtige locatie van Rosmalen, gelegen op het sfeervolle plein de Driesprong.
Dé plek waar je kunt genieten van een heerlijk bakje koffie, een smaakvolle lunch, en in de avond van onze uitgebreide diner en shared dining kaart.

Ontdek het verhaal achter 't Vosje de Driesprong: waar passie en perfectie samenkomen.

Succesformule van 't Vosje.

Proef de geschiedenis, beleef de passie.

Meer dan vijftig jaar geleden, in 1968, begonnen Ad en Gerda Vos hun cafetaria-avontuur in het hart van Den Bosch. Drie jaar later verhuisden ze naar de Raadhuisstraat in Rosmalen, waar ze de fundering legden voor wat zou uitgroeien tot de succesformule van 't Vosje.

In 1993 namen Peter en Dorien Vos, zoon en schoondochter van Ad en Gerda, vol enthousiasme het stokje over. Ze transformeerden de zaak tot een moderne cafetaria, waar kwaliteit en smaak voorop staan.

Het succes groeide gestaag, en in 2008 opende 't Vosje haar tweede filiaal in de bruisende nieuwe wijk De Groote Wielen. Hier konden nog meer mensen genieten van de heerlijke gerechten en gastvrije ambiance die 't Vosje te bieden heeft.

De kroon op het werk volgde in 2012 doordat kleinzoon Davy Vos zijn restaurant op de Driesprong opende.

3 generaties! Van links naar rechts, Davy en Patrick, Dorien en Peter, Gerda en Ad.

3 generaties Familie Vos