Ons menu
Verken onze smaakvolle menukaarten en laat je culinair verwennen.
* Sleep naar gewenste kaart

Geniet dagelijks van een heerlijke lunch tot 17:00 uur bij ons.
*Bekijk hieronder onze lunchkaart, of download ons volledige menu in PDF.

Vegetarisch
Vegetarisch mogelijk
Soepen
Huisgemaakte soepen geserveerd met een broodje en smeersel.
Authentiek recept van opa met pomodori tomaat en draadjesvlees.
Wisselende soep passend bij het seizoen.
Koude broodjes
U heeft de keuze uit meergranen, wit pistolet of desembrood van de bakker uit onze regio!
Groene pesto – rauwkost - sesamdressing - rode ui - kappertjes - gekookt ei
Huisgemaakt – Spaanse wijze – licht pikant – zongedroogde tomaat – rode ui - paprika
Groene pesto – truffelmayonaise – pijnboompitten - Parmezaanse kaas – bacon – zongedroogde tomaat
Bacon – oude kaas – rode ui – gekookt ei - yoghurt dressing - tomaat
Guacamole – gekookt ei – rucola – rode ui – citroenmayonaise
Gerookte zalm – Hollandse brie – carpaccio truffel - rauwkostsalade – soepje
Uitsmijter ham en kaas – warme kip ’t Vosje – kroket eigen receptuur – soepje
Warme broodjes
Beleggen doen wij enkel met de meest verse producten!
‘t Vosje:
Rode pesto – gemengde sla – rauwkost –BBQ saus – yoghurt dressing
Aioli:
Geroosterde paprika – komkommer – gemengde sla – bacon – aioli
Groene pesto – honing – balsamico – walnoten - vijgenchutney
Oosters:
Verse sla – taugé – rode ui - komkommer – aioli - chilli ketjap
Pikant:
Verse sla – taugé – rode ui – komkommer – jalapeño’s – sriracha
Rode pesto – bacon – honing – walnoten
Spiesen – zoetzuur salade – satésaus – getoast desembrood
Klassiek:
Black Angus – mosterdmayonaise – ketchup – bacon – rode ui – augurk – cheddar
Seizoen:
Wisselend – Black Angus – chef’s style - seizoensgebonden
Eigen receptuur – desembrood – mayonaise/mosterd – rauwkostsalade
Drie scharreleieren – ham – kaas – rundvleessalade
Drie scharreleieren - ham - kaas - paprika - ui - champignon - bacon - rundvleessalade
Luxe tosti's
Wij gebruiken dikke plakken vers desembrood van onze bakker uit de regio!
Jonge kaas – gegrilde ham – spread - tomatenketchup
Groene pesto – spread - kippendij – Parmezaanse kaas - cherrytomaat – yoghurt dip
Spaanse wijze – rode ui – spread – cheddar – paprika - martino dip
Gegrilde ham – spread – jonge kaas – ananas – cocktailsaus
Groene pesto – cherrytomaat – Hollandse brie – walnoot – yoghurt dip
Gehakt – jalapeño’s – spread – pomodori – bosui – tortilla chips – chilisaus
Kastanjechampignons – bosui – bacon – rode ui – jonge kaas – portsaus
Oude kaas – pomodori – kastanjechampignons – serranoham – truffelsaus
Rode ui – spread – pulled pork – cheddar kaas – BBQ saus
Rode pesto – geitenkaas – bacon – pijnboompitten – honing
Gegrilde ham – jonge kaas – gebakken ei – groenten – bacon – rundvleessalade – tomatenketchup
Verse groenten – oude kaas – chimichurri kruiden – rode pesto – tomatenketchup
Poké bowls
Flinke bowl met lauwwarme plakrijst, zoetzure salade, komkommer, rode ui, pomodori , sojabonen en wakame.
Geserveerd met wasabi mayo en sojasaus!
Noors - gerookte – sesamzaad - citroen
Krokant gebakken – bosui – limoen
Lekkers voor de kinderen
Ham – kaas – tomatenketchup
Van onze bakker!
Kroket, frikandel, kipsaté of spareribs – frietjes - appelmoes – mayonaise
Verrassingsbeker - vanille ijs - slagroom - spikkels
Maaltijd Salades
Onze salades worden geserveerd met eenbroodje en kruidenboter
Truffelmayo – pijnboompitten – Parmezaanse kaas – crunchy bacon – zongedroogde tomaat
Gekookt ei – Parmezaanse kaas – bacon – cherrytomaat – frisse yoghurtdressing
Teriyaki saus – taugé – rode ui – pomodori - sesamzaad
Lauwwarm – bacon – rode pesto – walnoten – honing - rauwkost
Gerookte zalm – tonijnsalade – gebakken gamba’s – gekookt ei - rode ui - honingmosterd
Hoofdgerechten
Onze hoofdgerechten worden standaard geserveerd met friet en mayonaise.
Krokant - gepaneerd - bacon - groenten - portsaus
Malse kipsaté - Indonesisch - taugé - pindasaus - kroepoek - gebakken uitjes
BBQ, pikant of teriyaki:
Gelakt - gepekeld - ribs - diverse sauzen
Klassiek:
Black Angus – mosterdmayonaise – ketchup - bacon – rode ui – augurk – cheddar
Seizoen:
Wisselend – Black Angus – chef’s style - seizoensgebonden



Proef de smaakvolle verleiding
We kijken er naar uit om je binnenkort te verwelkomen in ons restaurant en je te laten genieten van onze heerlijke gerechten.
Voor de lunch kunt u spontaan binnenlopen, maar voor een onvergetelijke avond adviseren wij u om van tevoren een reservering te maken.
Dat kan door gebruik te maken van onze handige reserveringssysteem, via de knop reserveren kunt u eenvoudig een dag en tijdstip kiezen.
Zien we je snel? Smakelijk eten!