Werken bij 't Vosje
Word deel van ons gepassioneerde team en ontdek de smaakvolle wereld van 't Vosje! Wij zijn op zoek naar getalenteerde en enthousiaste individuen die onze passie voor culinaire creativiteit en gastvrijheid delen.
Als je op zoek bent naar een uitdagende en dynamische werkomgeving waar je je talenten kunt laten schitteren, bekijk dan onze vacatures hieronder.








Gezocht: Kok, Chef-kok, Zelfstandig werkend kok
Is koken jouw passie, wil jij de gasten laten genieten van de meest heerlijke gerechten en haal jij iedere dag weer het beste uit jou zelf, maar kan je dat ook bij jouw collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zijn voor Restaurant ’t Vosje De Driesprong op zoek naar een enthousiaste Chef-Kok die ons keuken team komt versterken!
Bij ’t Vosje De Driesprong genieten onze gasten sinds 2012 van de heerlijkste gerechten.
Ons restaurant heeft een uitgebreide kaart zoals een lunchkaart, tapaskaart en een a la cart kaart met daarop heerlijke vlees-, vis- en vega(n) gerechten. ’t Vosje De Driesprong zit op het mooiste horecaplein van de regio.
Het kent binnen rond de 50 zitplaatsen en heeft een terras van ongeveer 75 zitplaatsen.
We willen dat iedereen zich welkom voelt bij ‘t Vosje, daarom zijn kwaliteit en service bij ons van essentieel belang. Ook zijn we trots op onze medewerkers, die zich iedere dag weer volledig inzetten om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen.
Wat bieden wij jou?
• Persoonlijke ontwikkeling, net zoals onze organisatie groeit, willen wij de groei van onze medewerkers niet tegenhouden. Daarom hebben we diverse keren per jaar gesprekken om de voortgang en ambities te bespreken.
• Ondernemerschap, als team denken we graag mee hoe ‘t Vosje als stabiele organisatie verder kan groeien. Meedenken en je laten horen dat moedigen wij dan ook graag aan.
• Arbeidsvoorwaarden, Je ontvangt een marktconform salaris met de mogelijkheid tot het ontvangen van bonussen.
• 25 vakantiedagen op basis van 38 uur per week.
• Soort dienstverband: 32 tot 38 uur per week
• Flexibel werkrooster
Secundaire arbeidsvoorwaarden
• Flexibele werkuren
• Kerstdagen vrij
• Maandag en dinsdag vrij met carnaval
• Gezellige borrels
• Reiskostenvergoeding
Soorten aanvullende vergoedingen
• Bonusregeling
• Overuren in overleg
• Vakantiegeld
Licentie/certificaat
• HACCP-certificaat (Gewenst)
• Sociale Hygiëne (Gewenst)
• Leermeestercertificaat (Gewenst)
Wat wordt er van je verwacht
• De gerechten gaan zonder jouw goedkeuring de keuken niet uit. Jij zorgt er elke keer weer voor het garneren en decoreren van deze gerechten.
• Jij zorgt samen met het keuken team voor de voorbereidingen voor de avond
• Iedere dag daag je jezelf maar ook je team uit om het beste uit zichzelf te halen en jij leert ze hoe de bereidingswijze het beste kunnen hanteren.
• Minimaal 2 keer per jaar ontwikkel jij een nieuwe al la cart kaart met daarop de lekkerste gerechten, passend bij het seizoen en rekening houdend met onze marges.
• Minimaal 2 keer per jaar ontwikkel jij een nieuwe tapaskaart met daarop de lekkerste tapasgerechten.
• Je bent verantwoordelijk om elke maand nieuwe seizoensgerechten te maken.
• Samen met jouw team zorg je voor een schone en hygiënische werkplek, want zo kan het team van de volgende dag net zo fijn werken als dat jij graag doet.
• Maar het allerbelangrijkste, jij zorg met jouw team ervoor dat iedere gast het restaurant opmerkelijk heeft genoten van zijn of haar avond!
Je komt te werken in een leuk en gezellig team met doorgroeimogelijkheden!
Als Chef-Kok ben jij eindverantwoordelijk voor alles wat er gebeurd in de keuken. Dit doe je samen met het keukenteam.
Ben jij die ervaren kok met leidinggevende capaciteiten die ons team komt versterken? Vul dan ons sollicitatieformulier in.
Wil jij afwassen bij het leukste, tofste en gezelligste horecabedrijf van Rosmalen?
*Gezocht voor Maandag & Zondag tot sluit
Een afwasser is onmisbaar voor een ons restaurant. Jij moet immers het restaurant draaiende houden.
Dat betekent dat je ervoor zorgt dat alle borden, glazen, pannen en andere vaat constant schoon zijn.
Hierdoor kunnen de koks en de bediening goed en snel hun werk uitvoeren.
Zekerheden voor de afwassers
• Vrij tijdens carnaval op maandag en dinsdag
• Vrij tijdens de kerstdagen
• Leuke en gezellige borrels
• Doorgroei- en studiemogelijkheden
• Je deelt mee in de fooi
• Verdien snel je rijbewijs
Wat verwachten we van jou
• Je bent een teamplayer
• Je houdt van hard werken
• Je bent minimaal 1 doordeweekse avond beschikbaar en 1 dag in het weekend
• Je bent 15 jaar of ouder
Wat doet een afwasser?
De bediening haalt alle gebruikte borden, glazen en het bestek van de tafels en brengt deze via de lift naar je toe. De rest van de afwas komt van onze koks in de keuken. Als afwasser moet je snel werken. Zeker tijdens piekmomenten, zoals de lunch van twaalf uur tot drie uur ‘s middags of het diner van vijf uur tot elf uur ‘s avonds.
Jij zorgt ervoor dat alles weer spik en span naar beneden komt. Naast het afwassen, zorg je er ook voor dat bepaalde spullen die de bediening en keuken nodig heeft wordt aangevuld. Wanneer je werkt in de afwas heb je verschillende taken en verantwoordelijkheden. Hierdoor bouw je een goede band op met je directe collega’s in de keuken en bediening.
Werken als medewerker in de afwas is hard werken, maar daarnaast is het ook veel plezier maken met je collega’s. Doorgroeimogelijkheden voor een afwasser Een afwasser is voor vele het startpunt van hun loopbaan in de horeca. In de afwas wen je namelijk aan de snelheid en hectiek van de horeca. Als afwasser kun je dus ook snel doorgroeien, zowel naar de bediening als naar de keuken.
Ben jij geïnteresseerd en lijkt het je leuk om ons team te versterken? Vul dan ons sollicitatieformulier in.